2021. augusztus és szeptember havi készpénzes
befizetési napok biztosításáról

Tájékoztatjuk, hogy a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Kormány rendelete értelmében a köznevelési és szakképző intézmények területére csak a rendeletben meghatározott személyek léphetnek be, ezért az intézményi készpénzes étkezési térítési díj befizetés a köznevelési intézményekben nem biztosítható.

A fent leírtakra tekintettel az összes köznevelési intézmény részére a 2021. szeptember és október havi étkezési térítési díj készpénzben történő befizetésére az alább kihirdetett befizetési napokon van lehetőség az NGSZ Központban.

A járványügyi helyzet és a várható nagyobb számú érdeklődés miatti hosszabb várakozás, sorban állás elkerülése miatt kérjük, továbbra is az

ETELKA Portálon keresztüli online befizetést részesítsék előnyben.

(Új regisztrációs igény küldhető a kozetkeztetes@ngsz.hu e-mail címre a gyermek adatainak és a regisztrálni kívánt e-mail cím megadásával).

Központi készpénzes étkezési térítési díj beszedés:

A személyes ügyintézés során a maszk használata és 1,5 méteres távolság tartása kötelező.

Kérjük, hogy az étkezési térítési díj kedvezmények igénybevételével kapcsolatban olvassák el a „Tájékoztatás a 2021/2022-es tanév ingyenes és kedvezményes étkezési térítési díj benyújtásáról” szóló tájékoztatót.

Figyelembe véve, hogy a Szegedi Városi Kollégium Intézményeiben az ellátottak által történik az étkezési térítési díj befizetése, így külsős személy nem lép az intézmény területére, ezért az alábbiak szerint biztosításra kerül az intézményi étkezési térítési díj készpénzes beszedés, az adott intézménnyel jogviszonyban álló étkezők részére (szülő, törvényes képviselő a 484/2020. (XI.10.) Kormány rendelet értelmében továbbra sem léphet az intézmény területére):

További közétkeztetéssel kapcsolatos információk, befizetési napok és nyomtatványok megtalálhatóak és letölthetőek a www.ngsz.hu honlap Közétkeztetés menüpont alatt.

Szeged, 2021. június 14.

dr. Tóth András László s.k.
igazgató


Klúg Péter Intézmény  2021-2022-es tanév étkezési térítési díj készpénzes befizetési napjai

Szegedi ÓVI tagóvodák 2020. szeptember – 2021. augusztus hónap

Megosztás: