Balatonkenesei Gyermek- és Ifjúsági Tábor - 2008. 3. turnus

Image

Image - Image
Július 14-én kelt útra 100 gyermek és 6 pedagógus, hogy eltöltsön 10 kellemes napot legnagyobb hazai tavunk partján és környékén. Sajnos az idojárás nem fogadta kegyeibe a táborozókat, így az önfeledt pancsolás ideje csak a hétvégén jött el, de akkor viszont minden mennyiségben.

 

A turnus résztvevoi ellátogattak a Balatonfuzfoi bobpályára is, ahol a gyermekeknek többször is lehetoségük volt lecsúszni a pályáról. A programban szerepelt még hajókirándulás Alsóörsre, túra a Somlyó-hegyi kilátóhoz és a Rákóczi-fához, a gyerekek meglátogatták a Székelykaput valamint a hajózási emlékmuvet is.

 

Image

Image - Image
Az elozetes elképzeléseknek megfeleloen a tábor területén is változatos programok biztosították a táborozók tartalmas idotöltését: ügyességi és sorversenyeken, sportversenyeken (foci, strandröplabda, asztalitenisz, csocsó) mérhették össze tudásukat. Szellemi vetélkedokön is pallérozhatták az elméjüket a gyerekek, de kézmuvesfoglalkozásokon is megmutathatták tudásuk legjavát.

 

A táborozás szervezésében, lebonyolításában, programjainak kidolgozásában és megvalósításában Keresztesné Halász Katalin tanárno táborvezetoként, Csábi Ferencné és Istókné Oláh Ágnes tanárnok, Szalma János, Haddad Samir és Szilágyi László tanárurak pedig felügyelo pedagógusként vettek részt.Image

Image - Image

 

A táborozás 3. turnusáról készült képeink - regisztrálás után - megtekinthetok honlapunkon a Képgalériák/ Balaton­kenese - Tábori élet - 2008/ Tábori élet - 2008. 3. turnus menüpontban.