GAMESZOK 4. Országos Konferenciája - 2009. május 21.

 

 

Pécs, Szeged és Budapest után 2009. május 21-22-én (Szekszárdon) Tengelicen
a Hotel Orchideában  (megtekintheto a www.hotelorchidea.hu weblapon) kerül megrendezésre 

 

A GAMESZOK 4. ORSZÁGOS KONFERENCIÁJA,

 amelynek házigazdája Bay Attila,  a szekszárdi Költségvetési Elszámoló Szervezet ( KESZ ) igazgatója.

 A konferencia célja, hogy az elmúlt 3 év alatt kialakult szakmai kapcsolatokon keresztül bovüljenek azok a lehetoségek, ahol megismerhetjük egymás erosségeit és átadhatjuk egymásnak a pozitív tapasztalatokat. A konferenciát Horváth István Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármestere, országgyulési képviselo nyitja meg. A konferencia programjának elso részében megismerhetjük Szekszárd város gazdálkodásának jellemzoit és ezen belül a Költségvetési Elszámoló Szervezet ( KESZ ) muködését. A továbbiakban a GAMESZ-ok muködésének aktuális kérdéseirol, valamint at erületünkön alkalmazható újdonságokról, érdekes megoldásokról hallhatunk eloadásokat, ismertetoket.

Reméljük, hogy ebben az évben is sok új szervezetet üdvözölhetünk körünkben, akiknek lehetoséget biztosítunk a bemutatkozásra. A konferencia nyitott azon önkormányzati döntéshozó szakemberek számára is, akik tervezik gazdasági és muszaki tevékenységet ellátó szervezetük átszervezését, megújítását, vagy esetleg most gondolkodnak ilyen jellegu szervezet létrehozásán.  

 Kérjük,hogy jelentkezési szándékát a mellékelt jelentkezési lapon résztvevo személyenként kitöltve 2008. április 30-ig juttassa el e-mailben a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre, vagy faxona 06 (74) 411-705 számra. Amennyiben van az ismeretségében olyan GAMESZ, amelyet szívesen látna összejövetelünkön, hívja fel figyelmét a részvétel lehetoségére.

  További információkért kattintson!

 

{backbutton}