GAMESZ konferencia - Szekszárd

Pécs, Szeged és Budapest után 2009. május 21-22-én (Szekszárdon) Tengelicen
a Hotel Orchideában  (megtekintheto a 
www.hotelorchidea.hu weblapon) kerül megrendezésre
 


a gameszok 4. országos konferenciája,

 

amelynek házigazdája Bay Attila,  a szekszárdi Költségvetési Elszámoló Szervezet (KESZ) igazgatója.

A konferencia célja, hogy az elmúlt 3 év alatt kialakult szakmai kapcsolatokon keresztül bovüljenek azok a lehetoségek, ahol megismerhetjük egymás erosségeit és átadhatjuk egymásnak a pozitív tapasztalatokat. A konferenciát Horváth István Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármestere, országgyulési képviselo nyitja meg. A konferencia programjának elso részében megismerhetjük Szekszárd város gazdálkodásának jellemzoit és ezen belül a Költségvetési Elszámoló Szervezet (KESZ) muködését. A továbbiakban a GAMESZ-ok muködésének aktuális kérdéseirol, valamint a területünkön alkalmazható újdonságokról, érdekes megoldásokról hallhatunk eloadásokat, ismertetoket.

Reméljük, hogy ebben az évben is sok új szervezetet üdvözölhetünk körünkben, akiknek lehetoséget biztosítunk a bemutatkozásra. A konferencia nyitott azon önkormányzati döntéshozó szakemberek számára is, akik tervezik gazdasági és muszaki tevékenységet ellátó szervezetük átszervezését, megújítását, vagy esetleg most gondolkodnak ilyen jellegu szervezet létrehozásán.  

Kérjük, hogy jelentkezési szándékát a mellékelt jelentkezési lapon résztvevo személyenként kitöltve 2008. április 30-ig juttassa el e-mailben a   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre, vagy faxon a 06 (74) 411-705 számra. Amennyiben van az ismeretségében olyan GAMESZ, amelyet szívesen látna összejövetelünkön, hívja fel figyelmét a részvétel lehetoségére.

A konferenciát érinto bármilyen kérdéssel, javaslattal kapcsolatban kérem hívja a 06 (74) 411 - 423-as telefonszámot, illetve írjon a farkasne. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre.

  

{backbutton}