GAMESZOK 3. Országos Konferenciája

  A GAMESZOK 3. ORSZÁGOS KONFERENCIÁJÁRA 2008. május 29-én, csütörtökön 14.00 órai kezdettel kerül sor Budapesten, a Rubin**** Wellness& Conference Hotelben. A szálloda megtekintheto a www.hotelrubin.com weblapon.

A konferencia szervezoje és házigazdája Budapest Fováros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Gazdasági Muszaki Ellátó Szolgálata, igazgató Keszthely Ferenc úr.

A konferencia célja folytatni a Pécsen és Szegeden megkezdett ismerkedést, tapasztalatokat szerezni a muködésünk különbözoségeirol vagy éppen egyforma vonásairól. A konferencián eloadások hangzanak el  a költségvetési szervek jogállásáról és gazdálkodásáról szóló törvényjavaslatról is.

A konferenciát Molnár Gyula Újbuda Polgármestere, aki egyben a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének Elnöke nyitja meg.

Amennyiben Ön érintett önkormányzati, vagy intézményi vezeto és érdeklodik a téma iránt, kérjük, jelentkezését jutassa el a +36(1)208-5592 fax-számra, vagy  a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen.

Kérdéseire választ kaphat a +36 (1) 464-3702 telefonszámon.

További információkért kattintson!

 

{backbutton}