• Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége idén már hatodik alkalommal elvállalta egy Várépítő pályázaton tetőcserepet nyert gyermekintézmény tetőjének cserepezését társadalmi munkában. A kétszeresen is szerencsés nyertes idén a szegedi
  Read More
 • 2018. augusztus 08-án 7:30-kor a Tesco parkolójában 98 gyermek és szüleik nagy izgalommal várták az indulást a balatonkenesei táborba. Sok ismerős arcot láttam, akik már több éve táboroznak velünk, de
  Read More
 • A Build-Communication Kft. által meghirdetett pályázat keretében országosan összesen nettó 15.000 eFt értékben lehetett pályázni gyermekintézmények felújításához kapcsolódóan különböző építőanyagokra (különböző tetőcserepek, hőszigetelő anyagok, ragasztók stb.), melyeket különböző cégek ajánlottak
  Read More
Még 3 hír... SHIFT az összeshez Összes hír betöltése

Home

Balatonkenesei tábor 2018. IV. turnus - beszámoló

Elérkezett a július 21. szombat. Sok izgatott /régi és új arc /várta a Tesco parkolóban, hogy elinduljunk Balatonkenesére, ahová hamarosan meg is érkeztünk.

A tíz nap alatt az idő változékony volt. A strandoláson kívül a gyerekek a táborban sportprogramokban / sakk-, csocsó-, röplabda-,foci-, darts-,teke,- asztalitenisz / vehettek részt. A kézműves foglalkozásokon hűtő mágnest, képeslapot, kulcstartót és karkötőt készíthettek.

A balatonfűzfői bob pályán nem maradt el a száguldás és a bátrabbak a mászó falat és hintát is kipróbálták.

Egész napos kirándulásra Tihanyba mentünk. Először vonattal utaztunk Balatonfüredig, ahol megtekintettük a Jubileumi Kékszalag vitorlásverseny megnyitóját, majd a hajóállomásról a Jókai Sétahajóval hajókáztunk át Tihanyig. A hajóúton még megcsodáltuk a több száz vitorlást is. A tihanyi gyalogtúrán megtekinthettük a barlanglakásokat, megcsodálhattuk a magasból a Külső-, és a Belső-tavat, majd az apátsághoz érkeztünk. Ott szabadprogram keretében nézhette meg mindenki a gyönyörű kilátást, fagyizhatott, vásárolhatott. Tihany nevezetességeit Dotto kisvonatról tekintettük meg, a visszaút előtt.

A táborozók sokféle vetélkedőben is össze mérhették tudásukat, ügyességüket. Volt fiú- lány vetélkedő, Számháború, Balaton totó, Tipp- Hopp vetélkedő, közös Aktivity parti, a táborozók Cloedo felügyelőként sikeresen megoldották a rejtélyt, majd az éjszakai rágógumi keresésen sok értékes kincset is begyűjthettek. A Karaoke esten nagyon hangulatos volt a közös éneklés, a Disco esten jót buliztak a táborozók.

Az utolsó napon, a Ki Mit Tud? -on érdekes produkciók kerültek bemutatásra, amik még inkább emelték a Búcsúest hangulatát.

A sportversenyek és vetélkedők helyezettjei és résztvevői oklevelet, érmet és jutalmakat kaptak.

Felejthetetlen 10 napot töltöttünk együtt!!! Várunk Benneteket jövőre is vissza!!!

Jáger Nikoletta táborvezető

 

A turnusról készült képeket IDE kattintva tekinthetik meg.