Még 3 hír... SHIFT az összeshez Összes hír betöltése

Home

Várépítő pályázat 2018

A Build-Communication Kft. által meghirdetett pályázat keretében országosan összesen nettó 15.000 eFt értékben lehetett pályázni gyermekintézmények felújításához kapcsolódóan különböző építőanyagokra (különböző tetőcserepek, hőszigetelő anyagok, ragasztók stb.), melyeket különböző cégek ajánlottak fel.

Tekintettel a pályázható termékek körére és az NGSZ 2018. évi költségvetésére, annak szöveges indoklásában szereplő tervezett munkákra, a Szegedi ÓVI Béke Telepi Óvodája tetőfelújítás munkavégzéshez és a Szegedi ÓVI Honfoglalás Utcai Óvodája fedett nyitott szabadtéri foglalkoztatójának felújításához kapcsolódóan adtunk be egy-egy pályázatot 2018. május elején a Szegedi ÓVI-val történő előzetes egyeztetés mellett, mivel ezen óvodák ezen munkavégzéséhez kapcsolódóan a 2018. évi költségvetésünkben a fedezet rendelkezésre áll.

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2018. évben az NGSZ által a Szegedi ÓVI Béke Telepi Óvodájának tetőfelújítására vonatkozóan benyújtott pályázatot a zsűri nyertesnek minősítette és a tetőfelújításhoz kapcsolódóan 605 670 Ft értékű Bramac terméket „nyertünk".

A díjátadó ünnepségen újabb örömteli meglepetés ért bennünket: az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok Országos Szövetsége felajánlotta, hogy a jelenlegi tető elbontása, új cserépléc kialakítása, fóliázás munkavégzések után az ajándékba kapott tetőcserepeket a szövetség tagjai (vállalkozók) bevonásával társadalmi munkában felteszi.

Erre a munkavégzésre 2018. nyarán kerül sor és várhatóan szeptemberben fejeződik be.

Bízunk abban, hogy a közel 50 óvodás, szüleik és az intézmény dolgozói is osztoznak örömünkben, amikor a nyílászárók cseréje, a tisztasági festések mellett a tető is megújul.