Még 3 hír... SHIFT az összeshez Összes hír betöltése

Home

Iskolai, kollégiumi közétkeztetés változása 2017. szeptember 1-től.

Tisztelt Szülő!

Amennyiben a szülő (más törvényes képviselő) az intézményre vonatkozóan meghirdetett nap(ok)on vagy az ETELKA Portálon online nem rendeli meg az étkezést és nem fizeti be az étkezési térítési díjat, akkor az étkezés megrendelése az étkezési időszak kezdetétől szünetel – így adott étkezési időszakban az ellátott étkezésre nem jogosult – mindaddig, amíg a befizetés meg nem történik az adott étkezési időszak hátralévő napjaira.

Minden tanév megkezdése előtt az ingyenes és kedvezményes intézményi gyermekétkezte-tés igénybevételéhez (ETELKA Portál használata esetén tárgyév augusztus 01-ig) az étkező ellátott szülőjének (más törvényes képviselő) ki kell töltenie a KÉ-01 (Bárczi Gusztáv és Klúg Péter intézmények óvodás esetén KÉ-07) nyomtatvány megfelelő részeit és aláírva be kell nyújta-nia az Nevelési-Oktatási Intézmények Gazdasági Szolgálata (NGSZ) Közétkeztetési ügyfél-szolgálatára. A Nyilatkozat a hatályos 328/2011. (XII. 29.) Kormányrendelet szerinti ked-vezményt igazoló dokumentum (másolat) bemutatásával együtt érvényes.

Változás: ingyenes étkezés igénybevétele esetén minden tárgyhónapot megelőzően a szülő-nek (más törvényes képviselő) a köznevelési intézményre vonatkozóan meghirdetett befize-tési napokon vagy az NGSZ Közétkeztetési ügyfélszolgálatán személyesen (6724 Szeged, Huszár u. 1.) vagy e-mailben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) a KÉ-01A nyomtatvány kitöltésével írásban kell ha-vonta az étkezését megrendelnie, amennyiben nem az ETELKA Portálon keresztül történik a rendelés.

A „KÉ-01A Rendelési nyilatkozaton" havonta történő aláírással igazolt rendelés benyújtását követően áll módunkban az étkezést biztosítani, ennek hiányában az étkezés nem biztosított.

Tájékoztatom, hogy a hatályos 3/2013. (II.27.) önkormányzati rendelet értelmében, a kötele-zett (szülő, más törvényes képviselő) köteles bejelenteni a gyermek távollétét, valamint az intézményi jogviszonyának megszűnését, intézményváltását, kedvezmény módosulását, meg-szűnését az NGSZ Közétkeztetési ügyfélszolgálatának és az étkezést lemondani.

 

NGSZ Közétkeztetési ügyfélszolgálat:

Cím: 6724 Szeged, Huszár u. 1
Telefon: 62/561-960
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyfélfogadás: hétfőtől csütörtökig: 7-17 óráig, pénteken: 8-13 óráig